Maak kennis met

Mijn naam is Rainier Boerdijk
Geboren 18 december 1978

Vanuit Bolsward is Blei Batterijen actief in het onderhouden van traktie batterijen en tractie laders / omvormers. Dit doe ik reeds 16 jaar en heb bij een tweetal zeer grote bedrijven mijn kennis weten te vergaren over batterijen en laders. Deze expertise over het laden en ontladen van batterijen in heftrucks, reachtrucks, stapelaars en palletwagens komt nu van pas om u te helpen met de vraagstukken die u heeft over uw batterij  of lader.

Zoals vele klanten hebben kunnen ontdekken neem ik de tijd voor u en leg ik u uit wat de gevolgen van bepaalde keuzes zijn. Naast het onderhoud lever ik ook occasion batterijen en laders. Standaard 50 Hz, Hoogfrequent, PB, GEL, alles is bij ons beschikbaar.  

Ik ben een gedreven persoon die graag het beste wil voor de klant en de operatie. Met goede slimme ideeën kan ik veel problemen voor zijn of snel oplossen.